Trusted Advisor programme ‘Total Talent Architecture’ | wereldwijd

Ontwikkelen en ter plekke faciliteren van de uitrol van de nieuwe wereldwijde strategie voor key klanten in Polen, Italië, Zwitserland, Duitsland, Nederland, Australië, Singapore, Nieuw Zeeland, Hong Kong, Japan en India (2015).

‘Sales Leadership Programme’ | wereldwijd

Tijdens de laatste 7 jaar voeren we een ‘commercial improvement programme’ uit voor 14-16 landen c.q. operating companies van Randstad uit, met de CEO als co-facilitator. De commercieel directeuren van de landen en twee van hun direct reports creëren hun eigen commercieel ontwikkeling project en worden door ons gefaciliteerd om succesvol te zijn binnen 6 maanden. Dan worden de resultaten gemeten en gepresenteerd aan de Board (2008-nu).

‘Commercial Grow Catalyst Programme’ | Sydney, Australië

Commercieel programma met het leadership team van Randstad Australië, gericht op het implementeren van de commerciële strategie en versterken van de teaming (2013).

‘Commercial Grow Catalyst Programme’ | Shanghai, China

Commercieel programma met de leadership teams van Randstad China, Hong Kong, Nieuw Zeeland en Singapore. De managing directors van de landen en twee van hun direct reports creëren hun eigen commercial improvement project en worden gefaciliteerd richting succes binnen 6 maanden (2014).