flowersearch

ISS

De strategie van ISS is “Wij worden de beste serviceorganisatie van Nederland”; de bijbehorende organisatiestructuur…

Randstad

Ontwikkelen en ter plekke faciliteren van de uitrol van de nieuwe wereldwijde strategie voor key klanten in Polen, Italië, Zwitserland, Duitsland, Nederland, Australië, Singapore, Nieuw Zeeland, Hong Kong, Japan en India.

Avéro Achmea

De commerciële organisatie op een hoger niveau brengen middels doorbraken op de werkvloer en met klanten (2007-2011). Vertalen van de commerciële strategie naar dagdagelijkse commerciële activiteiten (2008-2011).

Philips

Programma voor senior leads binnen Philips Design om ze te faciliteren in hun nieuwe leiderschapsrol.

Achmea

Implementatie van een nieuwe manier van werken met bijbehorende organisatie-inrichting. Gebruikmakend van de SoftBang Aanpak hebben we het management team ondersteund om deze verandering vooral zelf vorm te geven.

Gemeente Breda

Het programma faciliteert effectief samenwerken en presteren in de vernetwerkte samenleving. In co-creatie hebben we een in-context ‘bootcamp’ ontwikkelt binnen en voor het Servicebedrijf, geïnspireerd vanuit het Qijongh concept.

DSM

Organisatie-transformatie van een onderdeel van DSM: faciliteren om parallel te werken aan ‘soft’ (cultuur en mindset) en ‘hard’ (structuur en processen) performance elementen.