Wij zijn bevlogen senior professionals die op een dieper niveau verbonden zijn. Namelijk, om mens en organisatie te begeleiden van surviving naar thriving. Klanten ervaren onze onderlinge vriendschap en complementariteit als krachtig. Ieder van ons heeft unieke kwaliteiten die we inzetten om samen met klanten meer te bereiken, doorbraken te realiseren en het wezenlijke wezenlijk anders te doen. Wij verbinden ons met professionals die dezelfde overtuigingen hebben, onze expertise aanvullen en vernieuwende concepten inbrengen. Dat houdt ons fris en helpt ons om gezamenlijk succesvol te zijn in een exponentieel veranderende wereld.

Onze gezamenlijke principes

Betekenisvolle ontmoetingen

Verbondenheid, een positieve intentie en vertrouwen zijn de basis voor samenwerking. Het is de kern en de start van onze aanpak.

Vertragen om te versnellen

Afstand nemen, patronen observeren en beginnen met werken vanuit de grondoorzaak in plaats van vanuit de symptomen.

Kapitaliseren op diversiteit

Bundelen van de gezamenlijke intelligentie om effectief om te gaan met complexiteit, door het aanwezige potentieel vrij te maken en in te zetten.

Spontaan laten ontstaan

De optimale benadering wisselt continu. Aanpassingsvermogen en wendbaarheid zijn daarom essentieel in de steeds veranderende wereld.

Werken met ‘wat is’

Uitgaan van overvloed en focussen op het al aanwezige potentieel, in plaats van denken in schaarste en het forceren van wat er nog niet is.

Resultaatgerichtheid

‘Output’ (meetbare resultaten) en ‘outcome’ (observeerbare effecten) gaan hand in hand. Betekenis en resultaat worden continu met elkaar verbonden.

Onze naam

Geïnspireerd door het woord Thrive: groeien, je ontwikkelen, succesvol zijn.

Synoniemen: bloeien – gedijen – het goed doen – je goed voelen.