Vorige week organiseerden wij onze 5e jaarlijkse THRINKS (Thriving Drinks) in de Urban Treehouse in hartje Rotterdam (aanrader). Het idee achter THRINKS is verschrikkelijk eenvoudig: breng mooie mensen bij elkaar op een tot de verbeelding sprekende locatie, verzorg ze met allerlei lekkers en ontvang ze vooral met open armen. De rest gebeurt vanzelf. Dus geen bekende spreker nodig, geen programma, geen goody bags of breaking news nodig.

Thrinks collage

De vorige THRINKS zijn we hier vanaf geweken – we introduceerden vol trots onze ‘Andersom Organiseren’ aanpak en vroegen de gasten om hierover eens samen te bomen. De locatie was werkelijk adembenemend, de hapjes om je vingers bij af te likken, de circa 70 gasten waren allemaal mensen met een ‘growth mind’ en toch… het voelde anders.

Zijn we toen net als zo veel organisaties in de valkuil gestapt om betekenisvolle ontmoetingen te gaan ‘orkestreren’ via een ‘scripted program’? Een pracht instrument te introduceren en daarmee mensen te onthouden van spontane ontmoetingen? Ik ben bang van wel.

Vandaar dat we dit keer weer terug zijn gegaan naar het oorspronkelijke idee en raad eens? Wanneer je volgend jaar weer een uitnodiging krijgt voor THRINKS, weet dan dat we alleen mooie mensen (met een missie) uitnodigen, op een top locatie met smaakvolle hapjes en heerlijke wijnen.

That’s it, no big deal, nothing more.

Save

Save

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *