Personal branding als instrument voor persoonlijk leiderschap

Wil je met een groep collega’s of met je team…..

 • … de tijd nemen om te investeren in jezelf en eigen zelfbewustzijn door woorden te geven aan wat jouw talenten, jouw waarden en jouw passie is? Kortom, wat jou drijft?
 • …weten hoe jij met jouw unieke kracht moeiteloos van waarde bent voor anderen? En wat er voor nodig is dat jij in ‘flow’ komt en blijft?
 • … invulling geven aan begrippen als vitaliteit en veerkracht? Weten wat jij moet doen om in balans te blijven?
 • … vanuit je authentieke kracht gemakkelijk verbinden met mensen die anders zijn, maar zonder jezelf te verliezen?
 • … een bijzonder programma doorlopen en leren met en van gelijkgezinden

Vraag dan de mogelijkheden aan om een interne training Personal Branding en Effectief Samenwerken.

Programma

Het programma helpt jou en je collega’s bij het beantwoorden van bovenstaande vragen en het samen doorleven van jullie antwoorden.

Via een intake, twee groepssessies en een vervolggesprek begeleiden we jou en je team voor op weg naar krachtdadig leiderschap: het vermogen om vanuit kracht en vertrouwen, vitaal, in verbinding met anderen, door te pakken op gemeenschappelijke doelen. We gebruiken hiervoor het hiernaast weergegeven model.

Tijdens het traject maken we gebruik van Lumina Spark, een psychometrisch instrument waarmee we je meer inzicht geven in je persoonlijke voorkeuren, hoe je waarneemt, waar je energie van krijgt, hoe je beslissingen neemt en je vermogen om in beweging te komen en je te verbinden.

Wat brengt het programma je?

 • Een expliciet kompas vanwaaruit je zelfsturend bent en koers kunt houden in een onvoorspelbare wereld
 • Meer autonomie, minder bezig bent met de verwachtingen van anderen, jij weet waar je initiatief op wilt nemen en hoe je jezelf wilt voorsorteren voor de activiteiten en rollen waarmee je de meeste waarde kan toevoegen.
 • Er vaker ‘echt staan’ en met minder energie verlies waarde toevoegen. En weten wat te doen als de stress toeslaat, kortom duurzaam kunt excelleren
 • Sociaal intelligent kunnen samenwerken aan het realiseren van de gedeelde ambitie en ook onder druk oplossingsgericht kunnen blijven werken.
 • Een verdieping met je collega’s en effectievere samenwerking in je team

Waarom bieden wij dit aan?

Wij geloven dat werken vanuit kracht de basis is voor duurzaam excelleren. Mensen die vanuit hun passie, waarden en talenten eigenaarschap pakken, vormen de basis van succesvolle organisaties en netwerken. Succesvol omdat medewerkers met meer energie, gemakkelijker complementair samenwerken aan voor hen betekenisvolle doelen en wendbaar inspelen op een steeds sneller veranderende wereld.

Slechts 9% van de medewerkers in Nederland is ‘engaged’. 80% is niet ‘engaged’ en 11% is actief ‘disengaged’ volgens een Gallup study uit 2013. Logisch dat steeds meer organisaties aandacht besteden aan het selecteren van de juiste mensen, het ontwikkelen op basis van kracht (aansluiten bij intrinsieke drijfveren) en aandacht hebben voor welzijn (duurzame inzetbaarheid) van hun medewerkers.

Alleen met ‘engaged’ medewerkers die je ’empowered’ kan je adequaat reageren op een steeds sneller veranderende wereld. Ook kan je sneller aanpassen dan de concurrenten en zo voorop (blijven) lopen. Verbeter de wereld en begin bij jezelf!

Meer informatie

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.