Voor leiders

Wil je meer inzicht in jouw persoonlijke kracht en hoe je vanuit je essentie kan bijdragen? Of wil je je sneller verbinden met anderen zodat je effectiever kunt samenwerken? Of wil je effectiever veranderingen en transformaties faciliteren?

Versterk je persoonlijk leiderschap

We verzorgen zowel persoonlijke als executive coaching op thema’s als persoonlijk leiderschap, effectief beïnvloeden en commerciële slagkracht. Ook kunnen we je helpen bij het ontwikkelen van teams, strategie implementatie en het managen van veranderingen. Via een individueel maatwerk traject gaan we samen aan de slag. Dat kan variëren van een intensief kortlopend traject (3-5 sessies in een paar maanden) tot coaching sessies die verspreid zijn over een jaar.

Een aantal keer per jaar organiseren we programma’s in ons Inspiratie Lab waarvoor je je kan inschrijven. Deze open programma’s hebben we opgezet voor als je niet zozeer een coaching traject in wil, maar in een inspirerende setting samen wilt ontdekken.

Training Persoonlijk Leiderschap

We zien de wereld om ons heen steeds complexer worden. Veranderingen volgen elkaar in een rap tempo op. We zien banen om ons heen verdwijnen. Dat vraagt om veel aanpassingsvermogen en het kunnen omgaan met onzekerheid. Velen van ons ervaren druk of zelfs stress om zaken goed geregeld te krijgen. Soms vragen we ons af of het nog wel mogelijk is om grip te houden op dat wat we willen bereiken. Of wellicht hebben we dit al opgegeven en kijken we de kat uit de boom. De tendens is dat organisaties steeds meer leunen op persoonlijk leiderschap van medewerkers en in meer of mindere mate van zelforganisatie binnen teams. Dit vraagt van ons dat we heel helder hebben wie we zelf zijn, wat we willen bereiken en wat onze bijdrage is in het team. Want zolang als je weet wie jezelf bent en wat je te bieden hebt, kan je beter met veranderingen omgaan. We noemen dit ook wel persoonlijk leiderschap.

Tijdens deze training gaan we aan de slag met het verwoorden en bekrachtigen van waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Zodanig dat je krachtiger wordt in dat wat je wil bereiken en met meer focus eigenaarschap kan pakken voor datgene waar je toegevoegde waarde het hoogste is. Je leert je eigen gedragsvoorkeuren beter kennen en je gaat aan de slag met je eigen stijlflexibiliteit. Hierdoor werk je makkelijker en effectiever samen en krijg je beter zicht op hoe je anderen gemotiveerd in beweging krijgt.

Meer informatie

Training Veranderingen Faciliteren

In deze training doorleef je de omgekeerde aanpak, onze verander-methodiek. Je ervaart wat het andersom organiseren kan brengen en hoe je energie losmaakt bij mensen en deze vervolgens gebuikt om tot strategie activatie te komen. Ook geven we je een aantal praktische vaardigheden en tools mee om zelf effectief de regie te pakken tijdens transformatietrajecten.

Wil je werken aan je persoonlijk leiderschap, je sneller verbinden of beter veranderingen faciliteren?

Neem contact op